Πελοπόννησος - Ακράτα

Τα οικόπεδα βρίσκονται στην Ανατολική πλευρά της Ακράτας, κοντά στην θάλασσα και είναι όλα οικοδομήσιμα με θέα την παραλία. Η περιοχή έχει ραγδαία τουριστική ανάπτυξη λόγω της παραλίας και του χαρακτηρισμού ως περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους από Ε.Ο.Τ. και Ε.Ε.. Η περιοχή προσφέρεται για διακοπές χειμώνα-καλοκαίρι, μόλις 40 λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Δίκτυο ΔΕΗ -Ύδατος-Κέντρο Υγείας-Σύγχρονο Νοσοκομείο Πάτρας-Ρίου - Σύγχρονο Δίκτυο Ο.Σ.Ε. (σταθμός Ακράτα).

Τοποθεσία

Βόρεια Πελοπόννησος, 145 χλμ. από την Αθήνα

Ακράτα το διαμάντι της Βόρειας Πελοποννήσου, βρίσκεται 145 km από την Αθήνα, τόπος με έντονα ιστορικά στοιχεία που στο πέρασμα του χρόνου σμίλεψαν την τωρινή φυσιογνωμία του. Ευεργετημένος από τη φύση τόπος κατορθώνει και συνθέτει αρμονικά τις αντιθέσεις:τη θάλασσα, το βουνό, και τα φυσικά τοπία με το αστικό τοπίο. Όλα τα οικόπεδα βλέπουν την καταπληκτική θάλασσα του κορινθιακού κόλπου, τις βοτσαλωτές παραλίες, τα ήσυχα πευκόφυτα κολπάκια, τα παραδοσιακά χωριουδάκια, τη σύγχρονη λουτρόπολη της Ακράτας που τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνει περίπου 20.000 μόνιμους παραθεριστές.

  Διεύθυνση

  Λ. Κηφισίας 263
  Κηφισιά – Αθήνα
  Τ.Κ. 14561

  Τηλέφωνα

  E-mail

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  e-genius.gr ...intelligent web software